actividadesmultimediaartistascontactoenlacesbarconxin
catalð
imatge
exposició

Small things big
Paolo Aldi, Ivana Pinna, Thomas Keis, Lidia Porcar, Till Schillling, Tara Goswami, Yoshihito Suzuki, Mertxe Hernández, Michael Kirkegaard i Cheaters' Collective

del 13 al 15 de setembre de 2019

 
 

La Xina A. R. T. inicia la que serà la seva vintitresena temporada amb una suggerent proposta internacional (amb artistes d'Alemanya, Italia o Japó, entre altres) organitzada per IVYnode. Treballs de petit format, però potencialment grans, així com una petita llavor, que conté l'essència mateixa de tot.

En contrast amb la societat de consum actual, en la què sembla prevaler la dita "més gran, més bonic", aquesta exposició vol reflexionar sobre com les coses petites poden revelar aspectes amagats que també afecten l'esfera personal de l'individu. A mesura que l'observador s'aproxima per captar els detalls de l'obra, les distàncies s'escurcen, l'enfocament i la percepció canvien, creant inevitablement una relació més exclusiva entre l'objecte i espectador. La proximitat a allò PETIT porta l'individu a un descobriment lent, a un diàleg que involucra la seva esfera més íntima, generant un moment de retir, gairebé cerimonial, en què les petites obres, com icones, ens proporcionen claus per entrar en un altre espai.