actividadesmultimediaartistascontactoenlacesbarconxin
catalð
imatge
exposició

Soroll de Fons
Benxamin Alvarez, Àngel Pomerol, Antonio Luque, Eduardo Alonso, Francesc Roig, Juan Carlos Lozano, Lídia Porcar, Manuel Gamonal i Thomas Keis

La Grey, Carrer de Sant Llorenç, 3, 43003 Tarragona del 7 de març al 21 d'abril de 2019
Del 23 de març al 25 de maig de 2019

 
 

El soroll ens envaeix, ens envolta creant una xarxa que enterboleix les més mínimes comunicacions. No és una cosa nova en la història, Sèneca en les seves “Cartes a Lucilio” ja ens parla del molest que és viure a Roma per causa del soroll.

Però potser el que diferencien els temps antics dels actuals, sigui l’allau d’interferències que envolta la nostra vida, no només en l’entorn públic, sinó també en l’entorn privat. La causa són les mal anomenades “tecnologies de la informació”, que són generadores d’interferències i sovint fan incomprensible qualsevol missatge, saturant la nostra capacitat de separar una noticia del soroll circumdant.

En aquesta exposició hem demanat a nou artistes que fessin una obra que ens remetés a aquest soroll de fons en el qual vivim, reunint a La Grey les seves aproximacions. Obres que van des de mirades poètiques i personals, fins a jocs irònics i conceptuals sobre el soroll, convertint-lo en el protagonista absolut de la nostra sala.

Una mostra que ens permet endinsar-nos per mons creatius molt diferents entre si, que ens obliga a plantejar-nos els problemes de la societat contemporània on el que sentim és una argamassa indesxifrable de sorolls.

http://www.thegreysquare.org
https://vimeo.com/315313681